Baba

Anyák napi ajándékok, amelyek egész évben örömet okoznak

Az összeállítás súg a férfiaknak, akik besegítenek az anyák napi meglepetés kiókumlálásában és beszerzésében, valamint erős csábítás az anyukáknak. De ki mondta, hogy egy anya ne szerelmesedhetne bele egy kedves ötletbe, és ne lephetné meg saját magát és gyerekét május első vasárnapján?

Édes teher a család

Kate Middleton nyaklánca szélsebesen járta be a világot. Az egyszerű aranyláncon három medál lóg: egy stilizált kisfiú, egy kör alakú medál, rajta a kisfia neve és egy apró szívecske, benne férje keresztnevének kezdőbetűje. Ilyen bájos, családi talizmánt minden anyuka szívesen elfogadna magának, persze a saját gyerekei nevével. A Merci Mamannál mindenki kedve és családja szerint válogathatja össze a charmjait és a személyre szabott nyakláncokat kisfiús és kislányos anyukák egyaránt hordhatják. A medálokat bármikor ki lehet egészíteni, ha új családtag érkezik vagy egy fontos esemény emlékét így szeretnénk megőrizni. Különösen szép Kate Middleton nyakláncában, hogy nemcsak az anya–gyerek kapcsolatot erősíti, hanem a férj–feleség kapcsolatot is.

Már itthon is kaphatók hasonlóan szép és ötletes ékszerek, a Panema Mummy&Me koncepciója ugyanezt az igényt szolgálja ki.
Kate Middleton nyakláncát itt megnézheted!

Anyák napi ajándékok, amelyek egész évben örömet okoznak

Panyizsuzsi anya–lánya gyűrű

Egy gyűrű az anyának, egy a lányának (vagy a lányainak) ugyanolyan színben, ám az anyáé nőiesen vagány, a kislánygyűrű pedig bájos, kedves. Az ékszerpárok úgy hirdetik az összetartozást, hogy közben megőrzik a különbségeket. A gyűrűk önállóan is megállják a helyüket, illenek viselőjük életkorához és élethelyzetéhez – az anyukák a munkahelyen vagy elegáns alkalmakkor is hordhatják, és a kislányok se tűnnek ki vele, se az oviban, se a suliban. Az anya–lánya gyűrű többek divatos ékszernél, a gyűrűpárban benne van az összeöltözés cinkossága és az anya–lánya kapcsolat láthatatlan, de mindig összekötő lánca.

A panyizsuzsi anya–lánya gyűrűk 19 féle színben készülnek, többek között az örök kedvenc piros, narancs és borsózöld mellett a Pantone 2014-es divatszínének kikiáltott ragyogó orchideában és bürökzöldben is. És nem kell egyetlen gyűrűpárnál lehorgonyozni, az ékszeres dobozban lehet több anya–lánya gyűrű, amit kedvhez és ruhához lehet igazítani, illetve kevés szórakoztatóbb nőcis dolog van egy anya–lánya kapcsolatban, mint az aktuális ruha és ékszer egyeztetése.

Anyák napi ajándékok, amelyek egész évben örömet okoznak

Egyforma nyakláncok

Cselő Mari ékszerei akkor tárják fel titkukat, amikor a medál fedőlapja elmozdul, azonban a medálban nem fotográfiákat rejtett el, mint ahogy régen szokás volt, hanem apró madarat. A két méretben készülő medál szimbolikája nemcsak azért kedves, mert ugyanolyan nyakláncot viselhet anya és lánya, hanem a stilizált fa maga az élet és az otthon. Persze, a gyerekek kiröppennek, mint a madarak a fészekből, de a gyökereik az édesanyjuknál, a szüleiknél maradnak.

Kisfiús anyukáknak se kell elkeseredni! Nem maradnak ki a jóból! Cselő Mari nemcsak rózsaszín madarakkal készíti a medálokat, hanem kékekkel is, és az ékszer varázslata akkor is megmarad, ha nem párban hordják a nyakláncot, csak az anya szíve felett lebeg a medál.

Anyák napi ajándékok, amelyek egész évben örömet okoznak

Összehangolt, finom részletek!

A Ribizli gyerekruhákban erős, de készítenek ruhákat anyukáknak is és remekül csempészik bele a felnőtt ruhába a gyerekruha mintás anyagát. A női ruha megmarad nőiesnek (például: fekete, elasztikus pólóruha) azonban a kiegészítője a szalagöv ugyanabból az anyagból készül, mint a kislány lenge, nyári nadrágja.

Anyák napi ajándékok, amelyek egész évben örömet okoznak

Fiús anyukák is élhetnek azzal a trükkel, hogy a kisfiú ruhájának mintáját vagy színét saját szettjükben is használják.  Ha a gyereken egy türkizkék póló van, akkor az anya az egyszínű ruhájához vehet fel türkiz kitűzőt, övet vagy éppen türkiz hajpántot. A finom részletek összehangolása több utánajárást igényel, ha nem mi magunk varrjuk a ruhákat, de egyáltalán nem lehetetlen.

Más méret, ugyanaz a minta

Nagy a kísértés, de kevesen vállalják, hogy felnőttként ugyanolyan ruhát vegyenek fel, mint a gyerekük. És valóban! Vannak ruhák, amelyek a felnőtteken nevetségesen néznek ki, vagy koravénné tesznek kislányokat, ezért a teljes összeöltözéskor arra érdemes figyelni, hogy a felnőtt ruha ne egy nagyméretű gyerekruha legyen, a gyerekruha pedig ne legyen túl felnőttes.  A két ruha fazonja más-más legyen még akkor is, ha a mintája ugyanolyan. Szerencsére a vidám, dizájnos, nyári minták kortalanok, és a Greengooroo biopamut ruhái kislányokon és anyukákon is jól állnak.

Anyák napi ajándékok, amelyek egész évben örömet okoznak

Fiús anyukák nehezebb helyzetben vannak. Nagyon ritka, hogy ugyanaz a minta és szín harmonikusan jó az anyukának és a kisfiúnak is.  Ebben az esetben az jelenthet megoldást, hogy a minta fiús verzióját hordja a srác pólóban, a nőies verzióját pedig az anyuka nyári ruhában.

Anyák napi ajándékok, amelyek egész évben örömet okoznak

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top