Baba

Súlyos beteg kisbabájuk mellett házasodtak össze a szülők

Az orvosok azt mondták: a csecsemő haldoklik. Nem lett igazuk.
Az esküvői fotó
Az esküvői fotó

A brit Amy és Liam Ralph kisfia, Jakub egy súlyos agyi fertőzés miatt került egy gyermekhospice-házba januárban. Az orvosok közölték a szülőkkel, hogy a csöppségnek 24 órája lehet hátra. A pár ekkor rohamtempóban, néhány óra alatt, az intézmény dolgozóinak segítségével megszervezte az esküvőjét. Családtagjaik és barátaik körében, a kis Jakub betegágya mellett fogadtak örök hűséget egymásnak.

Az orvosoknak azonban szerencsére nem lett igazuk. Jakub életben maradt, és néhány nappal ezelőtt ünnepelte az első születésnapját. A szakembereket is meglepte, hogy túlélte a súlyos betegséget a baba.

“Ő egy kis harcos, a mi fiunk. Napról napra megharcolt a súlyos agyi fertőzéssel, és végül annyira megerősödött, hogy hazahozhattuk” – mondta Amy a Daily Mail riportjában. “Lenyűgöző, csodálatos gyerek. Lehet, hogy ki-be jár a kórházból, de erős. Olyan, mint az anyukája” – tette hozzá Liam.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top