Baba

3 ingyenes családi program a hétvégére

Budapesti családi programot találni néha nem is olyan egyszerű: a különböző korú gyerekek, az ár, az idő, a program jellege mind-mind olyan szempont, amit szeretünk előre megfontolni.

Az időjárás teljesen kiszámíthatatlan: az egyik pillanatban esik, aztán hét ágra süt a nap, nem éppen egyszerű ideális programot találni. Éppen ezért kinti és benti programot is ajánlunk, ráadásul mindegyik ingyenes, ami nem utolsó szempont.

 

Star Wars-nap

Rajongóknak kötelező program: filmvetítés, Yoda-építés legóból, találkozás Anakin “hangjával”, bevezetés a fénykardforgatás rejtelmeibe és persze jediképzés reggeltől estig. Ráadásul ingyenes.

Mikor, hol: KÖKI Terminál, szombaton és vasárnap is egész nap.

 

 
Óbuda Napja
 
Mondhatnánk azt is, hogy Óbuda hétvégéje, mert szombaton és vasárnap is hihetetlen mennyiségű programmal, több helyszínen lehet reggeltől estig családilag szórakozni Óbudán: koncertek, bábszínház, bábjáték, piknik, arcfestés, játszóház, utcabál – mindenféle jófajta mulatság, minden ingyenes.

 

Kimozdulnátok a családdal? Segítünk programot találni!
Gryllus Vilmos koncertje Óbuda napján (fotó: www.gryllusvilmos.hu)
 

Cifra Palota

Koncert és előadás kicsiknek, zenei és alkotó foglalkozások 3 órán keresztül. Egészen kicsik és még a kiskamaszok is találnak itt programot, 0–12 éves korig ajánlják a szervezők.

Mikor, hol: Művészetek Palotája ,10–13 h.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top