Baba

Bámulatos képek Google Street View-n az Állatkertről

A világ egyre több részét járhatjuk be virtuálisan a Google Street View szolgáltatásán keresztül.

Nem is olyan rég az időutazás-funkcióját emeltük ki ennek a szolgáltatásnak, most az Állatkert-rajongókat érintő hír következik: Magyarországon a kulturális intézményeknél az elsők között az Állatkertet fotózták elejétől a végéig, majd a feldolgozás eredményeként végre be is tudjuk barangolni a Google Street View segítségével.

 

Az Állatkert is elérhető a Google Street Viewn-n
 

Ez több szempontból is hasznos lehet: nincs az az elég hosszú nap, hogy gyerekkel, gyerekekkel mindent meg tudjunk nézni, és ha máshogy nem, hát a nap végén a fotókon keresztül befejezhetjük a megkezdett körbebarangolást. Másfelől igen hasznos az előre tervezés szempontjából is: ha a látogatás előtt nézelődünk kicsit, könnyen el tudjuk dönteni, hogy mit szeretnénk megnézni, és mit akarunk kihagyni. 

Esős, esetleg unalmas órákra jó kis szórakozás lehet a keresgélés is: ki emlékszik, hogy jutunk a jegesmedvétől a zsiráfokhoz, netán a Lepkeháztól a Varázshegyig. Az Állatkert oldalán vagy itt tudtok “belépni”.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top