Baba

Óriási lehűlés: 10 fokot zuhan a hőmérséklet

Óriási lehűlés: 10 fokot zuhan a hőmérséklet

Vasárnap és hétfőn még meleg, azonban zivataros időjárásra lehet számítani, de az Időkép adatai szerint a szerdára akár 10 fokkal is csökkenhet a hőmérséklet.

Vasárnap a napos időszakok mellett nyugaton többfelé kell számítani záporok, zivatarok kialakulására, egy-egy hevesebb, jégesővel vagy felhőszakadással kísért zivatar sem kizárt. Zivatarok idején megerősödhet a szél. Hajnalban 12-17°C várható, délutánra pedig 25 és 30°C közé melegszik a levegő.

Hétfőn sem várható számottevő változás, a megnövekvő gomolyfelhőkből többfelé alakulhat ki zápor, zivatar.  Kedden is marad a fülledt, meleg, záporokkal, zivatarokkal tarkított idő, hevesebb zivatarok ezen a napon előreláthatólag keleten, északkeleten alakulhatnak ki. A délnyugatira forduló szelet élénk, zivatarok idején erős, akár viharos lökések kísérhetik.

A hét közepén egy hidegfront hozhat további záporokat, zivatarokat, valamint megerősödő szelet. Ezzel együtt jó néhány fokkal fokkal visszaeshet a hőmérséklet, egy időre búcsút mondhatunk a nyárias melegnek. Csütörtökön már csak 20 fokot mérhetünk. Részletes időjárásról az Időképen olvashatsz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top