Baba

Ingyenes, nyomtatható társasjátékok nyaraláshoz

Az isten mentsen egy olyan nyaralástól, amikor napokig szakad az eső, és semmi mással, csak fürdőruhával és bringával készültünk. Amikor betegség miatt tilos kimozdulni, akkor sem éppen könnyű az élet. A helyzet biztos mindenkinek ismerős: néhány nap után minden játék, rajzfilm, lehetőség unalmas...Van megoldás! Bloggerünk nyomtatható, ingyenes társasjátékokat ajánl.

Szivárvány és eső

Mr. Printables az egyik örök favorit, igazság szerint az oldalon található játékokkal évekig lehet szórakozni. Naná, hogy társasjáték is van, nem is egy. Ez a szivárványos ráadásul meseszép is, nyomtatni kell hozzá és kockát szerezni mindösszesen, aztán már mehet is a játék. A menet persze egyszerű (dobunk, megyünk előre, az eső  vissza-, a szivárvány pedig előre dobja a játékost), tehát azt azért ne várjuk, hogy egy  Capitaly vagy Carcassone szintjén van, egyszerű, aranyos, nyilván inkább kisebbeknek való, akár a belépő társasjáték is lehet, ha valaki még nem játszott sosem ilyesféle játékkal. Ezen az oldalon találhatók az instrukciók és a link is, ahonnan letölthető.

Ingyenes, nyomtatható társasjátékok nyaraláshoz

 

Szörnyes-városrombolós

Ez a társasjáték valamivel tovább készül, mint a nyomtatás, de rejt kihívást és izgalmakat: az összerakás is jónéhány óra, cserébe egy eléggé mutatós, szörnyes játékot kapunk, a készítő szerint kb. 1 órás egy játék. Innen lehet eljutni a letölthető oldalakig.

Ingyenes, nyomtatható társasjátékok nyaraláshoz

 

Kalózos játék, csodaország-sakk… Nézd meg a többi ötletet is az Időtetrisz blogon!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top