Baba

Így szedtek ki egy hatalmas lárvát egy kisfiú szeméből

Csak erős idegzetűeknek!

Az egészség rovat vezetőjeként folyamatosan olvasok újdonságokról, kutatásokról, eredményekről, rémtörténetekről. De sokszor nem vagyok felkészülve arra, amit látni fogok.

Így jártam a napokban is, amikor ezt a linket megláttam; először rákattintani sem mertem, de aztán mégis, s mint egy horrorfilmnél, csak az ujjaim között mertem kikukucskálni.

A lárva úgy kerülhet az emberi szervezetbe, hogy egy bögölyféle rovar nősténye elkap egy szúnyogot, rápetézik, majd amikor a szúnyog emberre támad, a magával hurcolt petéket is a bőrére juttatja. A testmeleg hatására ezek azonnal kikelnek, a lárvák a bőr alá fúrják magukat, és ott tovább fejlődnek. Áááááá!!!!
A lárva nyolc hétig növekedik a gazdatestben, majd ahogy jött, úgy távozik, a bőrén át kifúrja magát. Vagy nem. Egy ilyen “vagy nem” esetet láthattok, ha rákattintotok a linkre. Én többet nem teszem meg, viszont iszom egy felest.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top