Baba

A petesejt-lefagyasztó buli az új őrület

Sajátos apropó a partizáshoz.

Egy New York-i szálloda ad otthont a petesejt-lefagyasztó buliknak, ahol a téma iránt érdeklődő nők kötetlen hangulatban tájékozódhatnak a lehetséges eljárásokról. Az eseményre 45 dollár, vagyis nagyjából 10 000 forint a belépő.

A petesejtek lefagyasztására természetesen nem a bulin kerül sor, viszont a résztvevőknek az informálódáson túl remek alkalmuk nyílik arra, hogy hozzájuk hasonló élethelyzetben lévő nőkkel ismerkedjenek.

“Még nem találtam meg a másik felemet, de remélem, hogy egy nap lesznek gyerekeim – fogalmazott egy résztvevő, a 35 éves Donna Kanzee  a New York Post riportjában. – A saját kezembe akarom venni a  termékenységemet ahelyett, hogy nyomást gyakorolnék a másik félre a következő kapcsolatomban.”

“Nem akarok folyton a biológiai órám miatt aggódni. Inkább lefagyasztatom a petesejtjeimet, ameddig fiatalok és egészségesek, aztán később, mondjuk 39 éves korom körül felhasználhatom őket” – fejtegette egy másik nő, a 32 éves Nancy Noel.

A petesejt-lefagyasztó buli az új őrület

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top