Baba

Cuki dekorációk halloweenra

Közeleg a halloween, nálunk is egyre több lámpásos felvonulás és buli alakul. Nem árt készülni pár, csak egészen kicsit ijesztős játékkal, dekorral.

Bár nálunk a mindenszentek napja egész más szokásokkal és hagyományokkal bír, mint mondjuk Amerikában, úgy tűnik, néhány szokás azért átszivárgott: tökfaragás, lámpásos felvonulás, tökös lepények, beöltözős bulik. Ha nem is “trick or treat”-elünk, néhány dekor (ami játékként is funkcionálhat) szóba jöhet, közös készülődéssel, ha egy buliba mennénk, vagy netán nálunk lesz valamiféle parti.

A boszorkány, a macska és a pók

 
Kifli és levendula oldalán mindig, de tényleg mindig kifejezetten helyes játékokat találunk részletes leírással, és amiért igazán hálásak is lehetünk, hogy többnyire el is készíthetők a kedves kis csodák, amiket ajánl nekünk. Most ezt az elképesztő kis triumvirátust alkotta – hát nem tökéletes dekoráció és játék egyben a közelgő halloweenra? Részletek és a kép forrása itt.
Cuki dekorációk halloweenra
 

Denevér és szörnyfejek

Az Időtetriszen ezeket a tojástartóból készült, a kissé ijesztő kategóriába sorolható házilag készíthető apróságokat találjátok. Nem túl időigényes, viszont kellőképpen látványos apróságok; tojástartó remélhetőleg mindig akad a háznál, mindösszesen pedig fekete és narancssárga festékre lesz szükség az alkotáshoz. Részletek és a kép forrása itt.
 
Cuki dekorációk halloweenra

Pókok

 
Hát igen, a pókoktól aztán lehet rettegni rendesen, nem csoda, hogy egyik legfontosabb ijesztgetős figura a halloween alkalmával. Ezek az egyébként egész kicsit rémes darabok viszonylag könnyen, gyorsan készülhetnek papírpohárból, zseníliadrótból és zizegős szemekből, tetszés szerinti színekben. Kép forrása itt.
 
Cuki dekorációk halloweenra

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top