Baba

14+1 kreatív babaváró üzenet

Ma már nem kunszt pillanatok alatt tömegekhez eljuttatni a személyes üzeneteket, annál nagyobb kihívás viszont, hogy miként fogalmazzuk meg ezt úgy, hogy ne vesszen el a sok száz többi poszt, bejegyzés és e-mail között. Különösen akkor, ha kivételesen tényleg valami jelentőségteljes közlendőnk van. Íme néhány ötlet, hogy miként osszuk meg szeretteinkkel és ismerőseinkkel viccesen a hírt arról, hogy legnagyobb örömünkre útban van egy teljesen új családtag!

Az alábbi képgalériában a vizuális megoldásokat vesszük szemügyre: a közösségi fórumokon és portálokon megosztott “gólyahírek” közül a legötletesebb fotókat és képes üzeneteket szemezgettük ki. Persze számtalan más módja is van az ilyen hírek közlésének, és a műfaj, valamint a megfogalmazás attól is nagyban függ, hogy épp kinek mondjuk el. Egy barátnőm, aki egy Vászoly nevű településen lakik például karácsony szentestéjén egy jól ismert karácsonyi ének szövegével – és abban egy pici változtatással – hozta tudomására az ámulattól szólni sem tudó szülőknek, hogy hamarosan bővül a család. Így:

“Mennyből az angyal lejött hozzátok

pásztorok, pásztorok!

Hogy Betlehembe sietve menvén

lássátok, lássátok.

Istennek Fia, aki született

jászolban,… Vászolyban,

Ö leszen néktek üdvözítőtök

Valóban, valóban.”

Ha neked is van egy jó sztorid arról, hogy hogyan osztottad meg a nagyvilággal vagy éppen a szíved alatt hordott magzat édesapjával az örömhírt, a kommentekben oszd meg ezt velünk is!

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top