Baba

Így hátráltat a kisgyereked a házimunkában! – vicces videó

Senki sem ígérte, hogy könnyű lesz az élet egy kis örökmozgó mellett, aki mindig segíteni szeretne neked, mindenütt ott van, ahol te vagy, és mindig azt csinálja, amit nem kellene. Mi, kisgyermekes anyukák tudjuk, milyenek a hétköznapok, hogy mennyire bonyolult egy-egy házimunka kivitelezése egy törpe mellett, és hogy ami kívülről olyan boldognak és könnyednek tűnik, ahhoz valójában kötélidegek kellenek.

Az édesanyák legmerészebb álmaikban – amikor ébren álmodnak mondjuk két etetés között – arról révedeznek, hogy milyen csodás lehet a lét egy olyan távoli bolygón, ahol az intelligens szennyes magától a mosógépbe talál, ahol a porcicák fegyelmezett sorokban önként masíroznak a szemetesbe, ahol az étel magától elkészül, és a gyermeked egyedül megeszi az ebédet úgy, hogy ő és tágabb környezete is patyolattiszta marad.

A valóság sajnos korántsem ilyen idilli. Ám mi, édesanyák ezt is örömmel vesszük, és hol összeszorított fogakkal és lenyelt átkokkal, hol nagy kacajjal és óriási ölelésekkel tarkítva elfogadjuk az anyai létet olyannak, amilyen. Mert tudjuk, hogy nem könnyű az élet egy örökmozgó mellett.

Azoknak, akiknek fogalmuk sincs, hogy hogyan zajlanak a háziasszony édesanyák mindennapjai, szeretettel ajánljuk a következő videót. Azoknak pedig, akik nap mint nap élvezik eme kiváltságos szerepet, jó szívvel kívánunk együtt érző megkönnyebbülést!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top