Baba

Engedélyezték a szoptatós szelfiket az Instagramon

A közösségi oldalakon rendszeresen vita tárgya, hogy a szoptatós anyákról készült fotó meztelenkedésnek számít, vagy sem. Nos az Instagram a maga részéről pontot tett ennek a vitának a végére.

Az Instagram frissítette közösségi irányelveit: mostantól hivatalosan is lehetővé teszik, hogy az anyák brelfie-t, vagyis szoptatós szelfit oszthassanak meg magukról. Ezeket a képeket nem fogják meztelenkedésre hivatkozva törölni.

“Tudjuk, hogy vannak olyan esetek, amikor az emberek meztelen képeket szeretnének megosztani, melyek művészi vagy kreatív jellegűek, ám különböző okokból a meztelenség nem engedélyezett az Instagramon. Ez alatt azokat a fotókat, videókat, illetve digitálisan létrehozott tartalmakat értjük, melyek szexuális aktust, nemi szerveket, illetve teljesen meztelen feneket ábrázolnak. Ide tartozik a mellbimbót ábrázoló fotók egy része is, de a masztektómia utáni hegek, illetve a szoptatós anyákat ábrázoló képek engedélyezettek” – áll a fotómegosztó frissített szabályzatában.

Forrás: Jezebel

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top