Baba

Ezer anya énekel – Ringató a Millenárison

A Millenárison május 10-én, a Ringató program keretein belül ezer édesanya énekel majd együtt.

Az országszerte és a határainkon túl is jól ismert zenei nevelési program, a Ringató mára valódi szakmai-baráti közösséggé nőtt, és immár ötödik alkalommal rendezi meg az anyák napjához kötődően az “Ezer anya énekel” rendezvényt.

A Ringató tulajdonképpen egy családi művészeti nevelési program, amellyel számtalan formában találkozhatunk. Foglalkozások szülőknek és háromévesnél kisebb gyerekeknek, de óvodás, iskolás programokat, hangszerbemutatókat, gyerekkoncerteket, könyveket, cd-ket is kínál a Ringató. Az egyik legfontosabb cél a zenei élménynyújtás, hogy a résztvevő felnőttek és gyerekek átéljék a közös játék és éneklés örömét. Mintát ad a szülők számára, hogy miként kezdődhet a családban a zenei nevelés. A Ringató nem műsor, nem valamiféle előadás, hanem a résztvevőkkel közösen teremti meg a foglalkozás élményét.

Ha valaki szeretné kipróbálni a Ringatót, akkor érdemes kilátogatnia a Millenárisra május 10-én. Reggel 10 órától indulnak a programok, 10:30-tól kezdődik majd az “Ezer anya énekel. Ünnepi Nagyringató” program. Déltől bábszínház, délután 1 órától gyerektáncház várja a vendégeket. Palya Bea egyórás koncertjét 14.00-tól hallhatják a családok. A zenei programok mellett egész nap kreatív játékokon, alkotó és képességfejlesztő foglalkozásokon is részt vehetnek a gyerekek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top