Család

Császármetszésen átesett nőknek tervez fürdőruhákat

Mert császármetszés után sem feltétlenül csak az egyrészes fürdőruha lehet opció.

A floridai Altrichia Cook gyermekét császármetszéssel segítették a világra, ennek következtében heg maradt a hasán, amit nem akart közszemlére tenni a strandon. Olyan fürdőruhát szeretett volna vásárolni, amiben csinosnak érezheti magát, a heget viszont eltakarja, ám szinte csak unalmas egyrészeseket talált, melyek kellően takarnak.

Császármetszésen átesett nőknek tervez fürdőruhákat

A fiatal nő nem érte be a hervasztó kínálattal, hanem egy szabóval a saját igényeinek megfelelő kétrészes fürdőruhát varratott magának. A holmiról készült fotót feltöltötte az egyik közösségi oldalra, ahol az ismerősei körében elsöprő sikert aratott. Ekkor döbbent rá, hogy itt bizony egy piaci rés tátong, más anyáknak is lenne igényük olyan bikinire, mely eltakarja a császármetszés, illetve a terhesség maradandó nyomait.

Császármetszésen átesett nőknek tervez fürdőruhákat

Altrichia 2013-ban alapította meg saját fürdőruhamárkáját, az A.Lekay-t, mely igen hamar népszerűvé vált. A tervezőhöz özönlenek az üzenetek, melyekben a vásárlók hálálkodnak, amiért újra nőiesnek érezhetik magukat a strandon. A márka fürdőruháit ráadásul nem csak olyan nők hordják, akik például hegeket vagy striákat akarnak takargatni, hanem olyanok is, akiknek semmiféle takargatnivalójuk nincs, egész egyszerűen csak tetszenek nekik ezek a bikinik.

Forrás: Elite Daily

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top