Baba

Így ennének az anyukák, ha ők lennének a gyerekek

A mi házunk táján épp bőszen zajlik a hozzátáplálás, az én majdnem hét hónaposom már lelkesen – néha kevésbé lelkesen – kóstolja az új ízeket. És pont így csinál, ahogy az anyukák a videón.

Nemcsak ő, de a másik két nagy lányom is ugyanezekkel a mozdulatokkal, ugyanezeket az akciókat adta elő, amikor pici gyerekek voltak. Azon már meg sem lepődik egy gyakorló anyuka, hogy néha több étel jut az etetőszék tálcájára, gyerek orrára, mint a szájába. Sőt az sem furcsa, amikor órákkal az evés után fedezzük fel véletlenül, hogy egy adag sütőtökpüré ragadt csemeténk hajába a tarkóján.

Nem vesszük magunkra, hogy betrükközni az ételt a szájába kész nindzsamutatvány, egy századmásodperc alatt képes a szája elé tenni mindkét kezét, közben bekapni a lábujját, és valamilyen varázserővel még a kanalat is kicsavarja a kezünkből. Így lesz ő tetőtől-talpig ételfoltos és így marad evés végére néha éhes. Mindez nem gond, mert azért ezek a mutatványok kifejezetten viccesek, ha épp ráérünk gyönyörködni gyermekünk maszatos ábrázatában.

Ezen a videón a három anyuka kifejezetten jól eltalálta a mozdulatokat, arckifejezéseket, amiket a saját gyerekeinken láthatunk viszont napról napra. Szereztek vele nekem pár vidám percet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top