Baba

Ilyen egy menő donor: 106 gyereke van

Adott egy nagydarab, szemüveges, nem túl jóképű pasi, aki 33 évesen egy reggel úgy ébred fel, hogy tök gáz az élete. Még mindig anyukával lakik, ő főz rá és mossa a ruháit, ráadásul tíz éve nőt maximum télikabátban látott.

És lehet, pont látta azt az epizódot a Jóbarátokban, ahol Joey elment spermadonornak, mert az jól fizet. A mi főhősünk is, nevezzük nevén: Ed Houben is pont erre a szuper elhatározásra jutott, úgyhogy bevonult az első spermabankba, ahol leadta – hogy is mondjam – adatait.

Havi kétszer ad le mintát, ami elvileg anonim, a gyakorlatban pedig tudja a bánat. Mindenesetre pár évvel az első “események” után egy meddő pár egyenesen a fiatalembert látogatta meg, hogy mi lenne, ha holmi mesterséges eljárás közepette donorkodhatna.
A mi Ed barátunknak tetszett az ötlet, és bár kissé morbid, hogy a “természetes nemzési” folyamat közepette néha egy férj ücsörög vele és az adott feleséggel egy szobában, de a dolog úgy tűnik, működik.

A folytatásért kattints a Bouvet caféblogra!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top