Baba

Ez a videó tökéletesen megmutatja, milyen az élet egy totyogóval

Most, hogy már túl vagy sikeresen az első két éven, és magatok mögött hagytátok a hasfájást, szeparációs szorongást és fogzást, nyugodtan vállon veregetheted magad, megérdemelsz egy pohár bort minimum.

Azt gondolnád, hogy a nehezén túl vagy, most már nem lephet meg semmi, és látod a fényt az alagút végén. Aztán ebből az álmodozásból felébreszt az, hogy épp feléd repül egy cipő, amit a már nem annyira kicsi babád hajít el. Igen, totyogó vált belőle, amitől olyan érzésed lehet, mintha nem is baba, hanem egy mérges tinédzser lenne kisebb kiadásban.

A Story of This Life, mint mindig, most is fején találta a szöget, és tökéletesen megfogalmazta, milyen az élet egy totyogóval. A szabályok, amiket a videóban megmutat, kis segítő mankók lehetnek a szülőknek, hogy viszonylag sértetlenül éljék túl a totyogó korszakot. Onnan kezdve, hogy a filctollak sosem maradnak a papíron, azon keresztül, hogy mindig meghazudtolnak minket, egészen odáig, hogy amelyik ételt az egyik nap szeretik, a másik nap utálni fogják, mindegyik tanács megállja a helyét.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top