Baba

Kedvenc focicsapatáról nevezte el a lányát, az anya csak 2 év múlva jött rá

Eddig az idei év trollja az az ausztrál apuka, aki olyan ügyesen nevezte el kislányát a kedvenc csapatáról, hogy a tulajdon édesanyja is csak két év múlva jött rá a turpisságra.

A történetet az anyuka, Clare Smith osztotta meg a világgal, amikor megírta az esetet egy ausztrál magazinnak. Vicces kedvű férje ugyanis a Lanesra nevet javasolta születendő kislányuknak. Az egzotikus hangzású név megtetszett a leendő anyukának is, nem sokkal később pedig megszületett a kislány.

“Azért választottuk a Lanesra nevet, mert egyedi és romantikus” – írta Smith a magazinban megjelent idézet szerint. “Már majdnem kétéves volt, amikor a férjem elárulta, hogy valójában ez a kedvenc focicsapatának, az Arsenal F.C.-nek a neve, visszafelé leírva.”

Természetesen a csapat rajongói szemében az apuka azonnal hős lett, míg más egyesületek drukkerei azon kezdtek tréfálkozni, hogy saját csapatuk neve nem biztos, hogy megállná a helyét az anyakönyvben. Egy Liverpool-rajongó például elgondolkodott azon, hogy elnevezné-e a gyerekét Looprevilnek, de szerencsére végül arra jutott, hogy nem.

Arról sajnos nem szól a fáma, hogy Smithék hogyan intézték el végül az “átverést” otthon. Mi mindenesetre várjuk a Fradik, Emtékák és Etók jelentkezését.

További cikkek vicces apukákról az NLCafén:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top