Baba

A férj kifestette a körmét, azóta százezren rajonganak érte

A feleség, Libby tette közzé a történetet és a képet a férjéről, aki semmi mást nem tett, csak kifestette a kisujja körmét. A képet 113 ezren osztották meg azóta a Facebookon.

Mert nyilván nemcsak annyi történt, hogy színes lett a férj egyik körme, hanem a festés mögötti sztori az érdekes. A felesége iránti szolidaritásból tette, amint az kiderül Libby posztjából:

“Ő az én férjem

Épp festettem a körmöm, és megjegyeztem hangosan, hogy már megint elfelejtettem, hogy nincs kisujjam a bal kezemen. Egyszerűen mindig elfeledkezem róla, hogy elvesztettem, és mindig megdöbbenek, amikor rájövök, hogy nincs. Matt azt mondta erre: “Leszek én a te kisujjdublőröd. Kifestheted az én kisujjamat életem végéig mindig olyan színűre, ami passzol a te körmeidhez.”

Így tettünk…

Elképzelni sem tudok kedvesebb, aranyosabb férfit. Szavakkal le sem tudom írni a szerelmünket.”

A férj kifestette a körmét, azóta százezren rajonganak érte

Matt apró, de megható gesztusa arra indította Libbyt, hogy lefotózza a kezüket két pozícióban: az egyiken csak annyi látszik, hogy a férj kisujja ki van festve, a másikon pedig Matt kisujja helyettesíti az övét. Hétköznapi történet, mégis könnyeket csal az ember szemébe.

Olvass még többet férjekről:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top