Baba

A kimerült apuka karján a csecsemőjével aludt el – mire felébredt, a baba halott volt

Minden újdonsült szülő legrosszabb rémálma történt meg ezzel az apukával: véletlenül agyonnyomta kisbabáját.

 A kis Vincent Jonesnak mindössze kétnapnyi élet jutott – a csecsemő ráadásul apja hibájából vesztette életét. Az angol házaspár, Luke és Poppy, mindketten kimerültek voltak, ezért fordulhatott elő a tragédia. 

A kimerült apuka karján a csecsemőjével aludt el - mire felébredt, a baba halott volt
(A kép illusztráció)

 Mikor a kisbaba felsírt, az édesapa felajánlotta feleségének, hogy majd ő felkel hozzá. A friss apasággal járó fáradtság azonban a férfin is nyomot hagyott: miután kicsit állva próbálta álomba ringatni a csecsemőt, leült vele az ágy szélére, és úgy folytatta a dajkálást. Ez a mozdulat azonban végzetesnek bizonyult: az apa ugyanis elaludt. 

A férfi reggel 7-kor ébredt és szörnyű dologgal kellett szembesülnie: a kisbabája a hasára fordulva feküdt – holtan. Az apa éjszaka agyonnyomhatta a babát.

Az édesapa kétségbeesett – feleségével a mai napig nem heverték ki a novemberben történt balesetet.

A szakértők az ilyen rettenetes tragédiák elkerülése végett azt javasolják, hogy gyereknevelés első hat hónapjában sose aludjunk együtt a kicsivel – tartsuk közel a gyerekágyat a miénkhez, de ne vegyük ki belőle éjszaka! 

Forrás: Mirror

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top