Baba

Elvesztette egyik ikergyermekét – a kórházat hibáztatja az édesanya

Az anyuka szerint a kórház alkalmazottai nem fordítottak elég figyelmet aggályaira.

Becky Hoff nem tud maradéktalanul boldog lenni attól, hogy kezében tarthatja gyermekét, hiszen elveszítette másik kisbabáját. Becky ugyanis ikrekkel volt várandós, de csak egyik gyermekét tudta megszülni.

A 24 éves nő a kórházat hibáztatja: azt állítja, ő jelezte az orvosoknak, hogy fájdalmai vannak, és szerinte valami nincsen rendben az egyik kisbabával, de ők nem vették elég komolyan aggályait. Becky már szülés előtt bement a kórházba, mert gyanús fájdalmakra panaszkodott, de néhány neurológiai vizsgálat után hazaküldték azzal, hogy egyszerűen így reagál teste az ikerterhességre.

Elvesztette egyik ikergyermekét - a kórházat hibáztatja az édesanya

Később azonban rosszabbodott állapota, és az orvosok megállapították, hogy elveszítette kislányát. Mikor sürgősségi császárra vitték, kiderült, hogy valójában kislánya született meg épen, és kisfia volt az, aki nem élte túl a terhességet.

Becky gyászába keveredik a harag, amit a kórház iránt érez, de azt mondja, muszáj lesz talpra állnia a megszületett kislányért és többi gyermekéért. 

Forrás: Mirror

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top