Baba

A kérdés, amin 800 anyuka vitatkozik: Te magára hagynád az alvó kisbabádat hét percre?

Magára szabad-e hagyni a békésen szunyókáló csecsemőt egy pár percre, vagy gyerekünk nélkül a házat sem hagyhatjuk el? Ez a kérdés tartja lázban az internetező kismamákat.

 A Momsnet anyukáknak szóló közösségi oldalon tette fel a nagy kérdést egy felhasználó, ami így szólt: “Otthon hagynád a nyugodtan alvó 10 hónapos gyerekedet 7 percre?” A kérdés lavinát indított el az anyukák között.

A kérdés, amin 800 anyuka vitatkozik: Te magára hagynád az alvó kisbabádat hét percre?

A Dakin1 nevű felhasználó ugyanis ezt tette. 10 hónapos gyermeke ugyanabban az időben aludt el délután, ahogy minden nap szokott. A békésen alvó babát az anyukája otthon hagyta pontosan 7 percre, amíg leszaladt valamiért az 50 méterre lévő közértbe. Szerinte ezzel semmi gond nincs, rengeteg édesanya viszont felháborodott már csak a gondolaton is. Igaz, Dakin1 is beismerte, hogy ha a bébiszittere tette volna ugyanezt, ő is dühös lenne.

Sok anyuka érvelt azzal, mi van, ha a házban tűz üt ki, vagy a gyerekét elrabolják? Mások szerint viszont ennyi levegőre szüksége van a szülőknek – hiszen egy autóbalesetnek az utcán több valószínűsége van, mint egy semmiből érkező tűzesetnek.

A megosztó gyereknevelési kérdésről már több mint 800 anyuka mondta el a véleményét. És te otthon hagynád a kisbabádat? 

Forrás: Daily Mail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top