Baba

A balesetet szenvedett anyuka elutasította a fájdalomcsillapítót, hogy szoptathasson

Súlyos sérüléseket szenvedett az anyuka, mégsem fogadta el a fájdalomcsillapítót, hogy megszoptathassa kisbabáját.

Az új-zélandi Danni Bett nem rég született kislányával autózott, mikor baleset érte – a karambolban megsérült az asszony háta, gerince és nyaka is, ami súlyos fájdalmakkal járt.

A kétségbeesett asszony még a baleset idején is csak kislányára koncentrált: sérülései ellenére is volt annyi ereje, hogy magához vegye a riadt, síró kisbabát, és megpróbálja megnyugtatni, amíg a kórházba szállították őket.

A balesetet szenvedett anyuka elutasította a fájdalomcsillapítót, hogy szoptathasson

A kórházba érve az orvosok erős fájdalomcsillapítókkal szerették volna enyhíteni az asszony fájdalmait, de Danni visszautasította azokat még egy jó órán keresztül, hogy addig is megszoptathassa és megnyugtathassa még mindig zaklatott kislányát. Az orvosok és nővérek először ellenezték a döntést, és inkább üvegből szerették volna megetetni a kicsit, de az anyuka ragaszkodott hozzá, hogy a trauma után ő maga szoptassa. Azt mondja, mindketten azonnal megkönnyebbültek, mikor a kórházi ágyon újra együtt lehettek.

Anya és lánya azóta állítólag jól vannak.

Forrás: DailyMail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top