Baba

Súlya miatt cikizték ki az eladók a nyolcéves kisfiút

Mikor a fiú édesanyja felelősségre vonta őket, letagadták a dolgot. Az utolsó pillanatig állították, nem a fiún viccelődtek.

“A fiam valóban nem egy nyurga gyerek. Alacsony és egy picit tömzsi is, de ezzel együtt még nagyon fiatal” – kezdte a Mirror című brit lapnak az elkeseredett édesanya, Louise Walker, akit saját bevallása szerint nagyon megviselt az, ami a közelmúltban történt velük a kedvenc bevásárlóközpontjukban.

Súlya miatt cikizték ki az eladók a nyolcéves kisfiút

“Reece a lifthez rohant, eközben pedig elszaladt két eladó mellett. Én egy picit lemaradtam, de mikor elmentem a két nő mellett, megütötte a fülemet a gúnyolódásuk. Hallottam, hogy a fiam súlyán nevetgélnek és azon, milyen kövér” – panaszolja a nő, majd hozzáteszi, azonnal megállt, hogy kérdőre vonja az eladókat.

“Persze végig tagadták a dolgot. Azt állították, hogy egy ismerősükről beszélgettek. Csak akkor vallották be, hogy a fiam volt a téma, mikor lejött a főnökük is.” Louise azt mondja, a bevásárlóközpont felajánlott nekik egy jelképes kárpótlást, de nem fogadták el. “A fiam érzékeny gyerek. Egy 10 fontos vásárlási utalvány nem fogja megvigasztalni.”

Olvass még többet a témában az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top