Baba

Az ölelkező újszülött ikerpártól csak meghatódni lehet – fotó

Az ikerpár ezen a képen találkozott egymással először a méhen kívül, és természetesen az ölelésükkel felrobbantották az internetet.

Mason és Hawk Buchmeyer 11 napos korukban találkozhattak, mert Hawk tüdeje nem fejlődött megfelelően méhen belül, ezért még egy ideig légzéstámogatásra van szüksége. Ikertestvére, Mason az anyukájával lehetett születése után, de Hawk még jó darabig a koraszülött osztály vendége marad.

Azon az estén, amikor a kép készült, igazából az egészséges baba, Mason volt rendkívül nyugtalan, nem tudták elaltatni, végül a csecsemős nővér javasolta azt anyának, hogy vigyék el az ikertestvéréhez, Hawkhoz, és fektessék mellé. Ahogy ez megtörtént, Mason megölelte Hawkot és mosolyogni kezdett. Ezen a képen egyszerűen nem lehet nem meghatódni. Az anyuka ezzel a kommentárral mutatta meg a fiait a Facebookon:

“Ez a kép 11 napos korukban készült, ez az első alkalom, hogy megérinthették egymást. Ahogy Mason megérezte Hawk közelségét, átölelte, és nagy mosoly terült szét az arcán.”

Az ölelkező újszülött ikerpár fotójától csak meghatódni lehet

Olvass többet az ikerpárokról:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top