Baba

Kiakadtak a netezők az elképesztően élethű Avatar-babákon

A híres fantasy kék lényeiről mintázott babák annyira bizarr módon élethűek, hogy a netezőkre ráhozták a frászt! Kicsit aranyosak, de azért van bennük valami végtelenül zavaró...

Eleve furcsa vállalkozásnak tűnik a Babyclon, akik arra építették fel cégüket, hogy hihetetlenül élethű babákat gyártanak, amik megszólalásig hasonlítanak a valódi kisbabákra. A hasonlóság néha tényleg annyira megdöbbentő, hogy az emberen úrrá lesz valami megmagyarázhatatlan, hátborzongató érzés.

Elképesztően élethű Avatar-babák borítják ki a netezőket 

Ezúttal azonban nem a “hagyományos” babákkal, hanem különleges “Avatar-bébikkel” borították ki a netezőket. A babákat bemutató videó bejárta az internetet, már több mint két és fél millióan látták, és az emberek nem tudják eldönteni, hogy aranyosak vagy rémesen ijesztőek a játékok.

Elképesztően élethű Avatar-babák borítják ki a netezőket 

Annyi biztos, hogy van valami borzasztóan zavarba ejtő abban, ahogy nyomogatják az élethű, bőrszerű anyagból készült babákat, amikről már nehéz is elhinni hogy nem valóban szundikáló, édes na’vi bébit látunk.  

Az Avatar-babákat egyébként meg is lehet vásárolni – ha megér nekünk a dolog 2000 dollárt. És persze csak akkor, ha biztosan nem éreznénk rosszul magunkat egy ilyen “lénnyel” egy szobába zárva…

BoredPanda

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top