Baba

Kutyájuk segítségével jelentették be, hogy babát várnak

A gimnazista szerelmesek egy olyan fotóval tudatták az örömhírt közeli barátaikkal, ami túlzás nélkül felrobbantotta az internetet. Nem csoda, tényleg szupercuki.

Harley Serna és John Rocha nagyjából hét évvel ezelőtt, a gimnázium első osztályában ismerkedtek össze egymással. Azonnal egymásba szerettek, de csak néhány hónappal később kezdtek el hivatalosan is járni, miután bevallották egymásnak érzéseiket. A fiatalok azóta össze is költöztek, sőt már bővítették is kis családjukat, mikor örökbe fogadták Kaspert, a westie-t.

 

 

Harley a Buzzfeed Newsnak elárulta, a kiskutya rövid idő alatt a család teljes jogú tagjává vált, így magától értetődő volt, hogy fontos szerep jut majd neki akkor, mikor értesíteni kell a barátaikat és a szeretteiket arról, hogy tovább bővül a családjuk. A fiatalok a napokban ugyanis megtudták, hogy gyermeket várnak.

“Mivel Kasper nagyon fotogén, és imád pózolni, úgy döntöttünk, neki jut a főszerep a várandósságom bejelentésében – mesélte Harley. Ahogy az a Twitterre töltött képen is látszik, így is lett: a gazdik szemüveget adtak a kiskutyára, hogy úgy tűnjön, a Hogyan legyünk jó testvérek című könyvet olvassa.

A cuki fotó felrobbantotta az internetet, eddig a pillanatig több ezren lájkolták vagy osztották meg.

Olvass még többet terhesség bejelentéséről az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top