Baba

Lehúzta a pelenkát a vécén, eldugult az egész társasház lefolyója

Győr egyik társasházában pelenkát tömtek és húztak le a vécén. A kedves lakó csupán azzal nem számolt, hogy meggondolatlanságával az egész házban dugulást okoz.

Az egyik győri társasházban valaki pelenkát húzott le a vécén, amely aztán egy másik lakó lakásában akadt el a lefolyóban, durva dugulást okozva az egész házban. Így amikor valaki lehúzza a vécét, a legszerencsétlenebbül járt lakónál bugyog fel a szennyvíz és az ürülék a vécében, a mosdókagylóban vagy épp a kádban. A lakó a szörnyű bűz és kosz miatt a rokonaihoz költözött, amíg a hibát kijavítják a társasházban.

A Kisalföld megkeresésére a győri Pannon-Víz elmondta, sajnos az eset nem egyedi, sokan azt gondolják, ami belefér a lefolyóba, az le is folyik. Csakhogy ez az eset is jól példázza, ez csöppet sincs így. A vízvezeték-szerelők többször találtak felmosórongyot, egészségügyi betétet, pelenkát, popsikendőket, de még alsóneműt és vécépapír-gurigát is a lefolyókban, amelyek egytől-egyik komoly gondot okoztak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top