Baba

Elvesztette a futóversenyt a kétéves, hogy megölelhesse apukáját

A lehető legcukibb okból veszítette el egy kétéves nigériai kisfiú a futóversenyt, ahol egyébként nyerésre állt.

Ahelyett, hogy egyenesen átrohant volna a célvonalon, az első helyen álló, kétéves Imoh Umoren II. édesapja karjaiba szaladt. A férfi hiába tessékelte vissza fiát a lehető leggyorsabban a pályára, Imoh végül csak a negyedik helyen végzett. Az eredményhirdetés után a büszke apa képet posztolt fiáról a Twitterre, és röviden leírta a történteket is:

“A fiam negyedik helyen végzett az első futóversenyén, mert ahelyett, hogy a célba szaladt volna, odaszaladt hozzám, hogy megöleljen. Ah, elnyerte a szívemet” – írta az apuka a poszthoz, ami pillanatok alatt vírusszerűen terjedni kezdett.

Elvesztette a futóversenyt a kétéves, hogy megölelhesse apukáját

Később a szabadúszó filmrendezőként dolgozó apa a Huffington Postnak elmondta, fia azért rohant hozzá a verseny közben, mert általában így szokták befejezni az edzéseiket. “A versenyt megelőző napokban a kertben gyakoroltunk, Imohnak oda kellett szaladnia hozzám a lehető leggyorsabban.”

Olvass még többet cuki apa-fia történeteket az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top