Baba

Ki mondja meg, hogy, hogy milyen 2017-ben anyának lenni?

Ki dönti el, hogy egy anyának mennyire és hogyan kell nőiesnek maradnia, vagy mikor kell visszanyernie szülés után az alakját? Ki mondja meg, hogy meddig kell szoptatni a gyereket, hogy vele kell-e aludni, vagy minél hamarabb elszeparálni, és külön ágyban altatni?

Ki mondja meg, hogy mikor és meddig maradjon a Télapó meséje, hogy mi történjen, ha lázas a gyerek, hogy milyen különórákra járasd, vagy hogy mikor hagyd, hogy ő döntse el?

 Ki mondja el, hogyan kell viselkedni 2017-ben anyaként? A szomszéd? A televízió? A különböző internetes fórumok?

Te mondod el.

 Mert nincs két egyforma gyerek, nincs két egyforma család és nincs két egyforma anya. 2017-ben anyának lenni millió különálló történet, amelyek folyamatosan történnek. Napról napra, óráról órára.

A döntések, a nehézségek, a kihívások… ugyanúgy, ahogy az örömök és a semmihez sem hasonlítható boldogság, ami ezt az utat kövezi. 

 Ki mondja meg, hogy, hogy milyen 2017-ben anyának lenni?

A pár óra alvás, az izgulás, amikor a gyerek először óvodába, iskolába vagy táborba megy. A hozzátáplálás, a dackorszak, a tanulási nehézségek. Azok az “igazi karácsonyok”, amikor te is visszaemlékszel az eredeti, védjegyes gyermeki örömre, ami egyszer a sajátod is volt. A reggeli kávé illata, a gyertyák a szülinapi tortán, a reggeli káosz, a rendetlenség, a nagy nevetések.

 Nincsenek egyengyerekek. Nincsenek egyenanyák. Történetek vannak. És kíváncsiak vagyunk a tiédre.

 Gyere, és olvasd a tchibofamily.hu-n három ismert és népszerű blogger valódi, hiteles, önironikus történeteit az anyaság valódi szerepeiről, és ne tartsd vissza magad, hogy hozzátedd te is a tiéidet.

 https://www.youtube.com/watch?v=54zVgZ9tI_E

 Ha 2017-ben vagy anya, szeretnénk, hogy hallasd a hangodat.

Szeretnénk, hogy olvass és hozzászólj. Hogy részese legyél te is a Valódi Anya Pillanatok hetek óta tartó jelenségének. Írd meg a saját történeted, küldd be, és legyél az oldal következő szerzője és az értékes nyeremények tulajdonosa! Vagy csupán olvass, ismerj magadra a történetekben, és szavazz arról, kinek a történeteit olvasnád tovább!

 Legyél részese a Valódi Anya Pillanatoknak!

Ki mondja meg, hogy, hogy milyen 2017-ben anyának lenni?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top