Baba

A pár mindkét tagja egyszerre terhes, csupán 3 hét különbséggel

Toby Fleischman és párja, Lindsay Lanciault abba a kissé szürreális helyzetbe került, hogy egyszerre terhesek, a gyerekeiket csupán 3 hét különbséggel fogják a világra hozni.

Így aztán a testvérek majdnem ikrek lesznek, bár ezt elég nehéz lesz majd elmagyarázni nekik, ha felnőnek. A pár mindkét tagja szeretett volna gyermeket, de évekig Toby próbált teherbe esni kettőjük közül. Egy évnyi próbálkozás és egy vetélés után azonban úgy látták jónak, ha Lindsay lesz az, aki kihordja a gyermeküket.

A sors első fintora, hogy novemberben Toby számára kiderült, hogy mégis terhes, ám ettől még úgy döntöttek, hogy a vetélés veszélye miatt Lindsay is próbálkozzon tovább a teherbeeséssel. Pár hét múlva pedig ott álltak mindketten terhesen.

Mindketten viccelődtünk vele, hogy milyen lenne, ha Lindsay is terhes lenne, aztán tessék, pont ez történt. Fel voltunk készülve ugyan, hogy lehet pozitív is a terhesteszt, de azért eléggé sokkolt minket a dolog. Csak nevettünk, hogy az univerzum milyen tréfás kedvében van.

Mindketten ugyanattól a közeli baráttól kapták a megtermékenyítéshez a spermát, úgyhogy a gyerekek így testvérek lesznek, csak épp két anyától születnek majd, 3 hét különbséggel.

 

#bumpin #17weeks #20weeks

Toby Fleischman (@tobyfleischman) által megosztott bejegyzés,

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top