Baba

Titokban gyógyszerezte be az óvodásokat az óvó bácsi

Eddig nem tudni miért, de skizofrén betegeknek szánt gyógyszerrel mérgezte a gyerekeket egy kínai magánóvoda alkalmazottja. A gyerekek verejtékezni kezdtek, és nagyon lassan vert a szívük, többen kórházba kerültek.

Immár őrizetben van egy dél-kínai magánóvodának a dolgozója, aki a gyanú szerint antipszichotikus gyógyszerekkel mérgezte a rá bízott gyermekeket. A sorozatos mérgezés akkor tűnt fel a szülőknek és az óvoda többi dolgozójának, hogy kiderült, múlt hét közepe óta egyre több gyereket vittek kórházba a szülők a szóban forgó óvodából

A rendőrségi iratokban csak Jang néven emlegetett férfi skizofrén betegek sürgősségi ellátásában alkalmazott gyógyszert kevert a gyermekek ételébe, amely hányást, keringési problémákat és más súlyos tüneteket okozott náluk: nagyon lassan vert a szívük, és erősen verejtékeztek.

A kórházba került gyerekeknél már megszűntek a mérgezéses tünetek, és rövidesen haza is engedik őket, ám az eset nagy vitát váltott ki a kínai közösségi oldalakon az óvodai és iskolai dolgozók ellenőrzésével kapcsolatban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top