Baba

3 előadással jön a Masha és a Medve

A hazánkban is óriási népszerűségnek örvendő Masha és a Medve című mesesorozatot színpadra állították. A csodás musicalt május 6-án a Budapesten is bemutatják, de előtte még Szegeden és Debrecenben is megnézhetitek az előadást. Jegyeket máris válthattok, és mutatjuk a részleteket is.

Gyerekek százezreit nyűgözi a nálunk is hatalmas sikerrel futó Masha és a Medve című mesesorozat. A történet főhőse Masha, a nyughatatlan, csupa energia kislány, aki lustácska barátjával, Medvével elképesztő kalandok keveredik. A népszerű sorozat alapján készült musicalt hamarosan Budapesten is megnézhetitek.

A humorral átszőtt bájos történetek kicsiket és nagyokat egyaránt szórakoztatnak. Csöppet sem meglepő, hogy Masha és a Medve meséjét máris színpadra állították. Az előadás hamarosan Budapestre is megérkezik, de még előtte április 30-án a szegedi, majd május 1-jén a debreceni gyerekek is megnézhetik. Budapesten május 6-án a Tüskecsarnokban tűzik műsorra a kihagyhatatlan musicalt. Hogy ne maradjatok le a nagyszerű programról, a jegyeket máris megválthatjátok a sziporkázó előadásra.

Magyarországra érkezik Masha és a Medve

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top