Baba

Itt a bölcső, ami elaltatja helyetted a gyereked

A Ford dizájnerei rukkoltak elő a hasznos babaholmival, amiben a kisbabák úgy érezhetik magukat, mintha autóban furikáznák őket!

Rengeteg kisbaba szinte azonnal elalszik, ahogy becsatolják a kocsi gyerekülésébe. A motor lágy, monoton zümmögése, a ringató kanyarok és az elsuhanó fények  az anyaméh nyugalmát idézik fel a kicsikben, épp ezért rengeteg kétségbeesett szülő autókázik a háztömb körül, mikor már minden más altatási trükköt kipróbált.

A Ford szakértői most olyan bölcsővel rukkoltak elő, amivel megspórolhatjuk a benzinpénzt. A MAX Motor Dreams bölcső a kocsikázás élményét imitálja otthon: finom motorzúgás, enyhe mozgás és a beépített LED-lámpák suhanó fényekre emlékeztető játéka idézik fel a babákban az andalító autózást.

A bölcső még arra is képes, hogy egy applikáció segítségével rögzített valódi útvonalainkat kreálja újra a babák számára. Jelenleg sajnos még csak egy tesztpéldány létezik a bölcsőből, de a Ford állítólag komolyan fontolgatja a nagyipari gyártást.

 

BoredPanda

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top