Baba

A fél világ ilyen apukát akarna magának – megható képek

Nem lehet könnyezés nélkül kibírni ezt a két fotót, ahol az apa az általános iskola első és a gimnázium utolsó napján is elkísérte a lányát az iskolába.

Brittany Gayler a legszerencsésebb lány, amiért olyan apja van, mint Jason. Az iskola első napján apa elkísérte őt iskolába, most pedig Brittany megosztotta a fotót erről az első napról azzal a képpel együtt, ami a gimnázium utolsó napján készült kettőjükről. Apa ugyanazt a cukiságot csinálta, csak elkísérte a lányát az iskolába.

A fél világ ilyen apukát akarna magának - megható képek

Brittany elmondta, hogy nem véletlenül készült az utóbbi fotó: Jason megtalálta pár éve az általános iskolás képet, és eldöntötte, hogy ugyanilyen fotót kell készíteniük majd a gimi utolsó napján is. Miközben sétáltak a suliba, a régi időkre emlékeztek, hogy milyen ideges volt a lány, amikor kezdte az iskolát, és hogy a szülei mennyire mellette álltak mindig, támogatták, és segítettek neki beilleszkedni az új helyzetbe.

 

A lány tisztában van vele, hogy mennyire szerencsés az apukája miatt:

Nem tudom szavakkal leírni, mennyire áldottnak érzem magam, hogy ilyen apukám van, aki mindig a legjobb barátom lesz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top