Baba

Kidobták a crop topot viselő kismamát az étteremből

Azért dobták ki a hét hónapos terhes nőt az étteremből, mert kilógott pocakja a póló alól...

Charisha Gobin jelenleg hét hónapos terhes, ikreket vár. Az asszony nemrégiben családjával szeretett volna beülni egy seattle-i étterembe, a Buzz Inn Steakhouse-ba, azonban a vacsora véget ért, még mielőtt Gobin megkapta volna a menüt.

Az asszony ugyanis hosszú szoknyát és terhes pocakját szabadon hagyó crop topot viselt, és az étterem egyik felszolgálója felszólította, hogy ebben az öltözékben el kell hagynia a helyet. A felszolgáló arra a szabályra hivatkozott, hogy cipő és póló nélkül érkező vendégeket nem szolgálhatnak ki, és hiába magyarázta a kismama, hogy crop topot rengeteget viselnek, csak neki kicsit nagyobb a hasa a többieknél, mégis el kellett hagynia a helyet.

Később a felháborodott Gobin több fórumon is elmesélte a történetet, a Buzz Inn Steakhouse vezetősége pedig hivatalosan is elnézést kért tőle – azt mondták, munkatársuk egyértelműen rosszul ítélte meg a helyzetet.

Independent

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top