Baba

Minden hónapban új kalandra vitte babáját az első évben

Mondanánk, hogy bárki utánacsinálhatja, de azért ehhez az attrakcióhoz kell némi varrástudás és egy hatalmas adag kreativitás.

Rosie Maxhimer főállású anya, aki imád mindenféle gyönyörűséget a két kezével készíteni. Ideje nagy részében kézműves termékeket alkotott, ám amikor a gyermeke, Annabelle megszületett, Rosie tudta, hogy sokkal kevesebb ideje lesz a szenvedélyére. Csakhogy a benne élő művészt nem lehetett kiirtani, ezért az anya úgy döntött, hogy a kreativitását a gyerekére fordítja, és havonta megkomponál egy fotózást a babáról.

Egy évig minden hónapban kitalált egy témát, amit megalkotott lehetőleg alacsony költségvetésből (maximum 20 dollárt, azaz 5000 forintot szánt rá), de legtöbbször sikerült teljesen ingyen létrehoznia a környezetet a fotók számára. A kislány szerette a fotózásokat, mert ilyenkor az anyukája körbeugrálta, és bohóckodott neki, hogy mosolyra bírja, úgyhogy az egyéves projekt végül bónuszként erősítette a kötődést anya és gyermeke között.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top