Baba

„A férjem exfelesége lett a legszebb ajándék az életemben”

Lindsey Wolf életében hatalmas fordulatot hozott, amikor hozzáment egy elvált apukához. Milyen jó lenne követni a példájukat!

„Elvált szülők gyerekeként pontosan tudom, milyen az, amikor kettészakadsz a szüleid között. Ezért is örültem annyira, hogy amikor én váltam el, nem volt gyerekünk a férjemmel. Aztán találkoztam a második férjemmel, Matt-tel, akinek van egy 8 éves kislánya, Bella. Matt és az exfelesége, Fernanda megdolgoztak azért, hogy egyensúlyba kerüljön a válás után, hogy ki mennyi időt tölt Bellával. Amikor megismertem őket, azt vártam, hogy Bella biztosan elutasít majd engem, nem tud majd bízni bennem. És biztos voltam benne, hogy Matt exfelesége sok fejtörést okoz majd nekem. Aztán máshogy alakult.

Lindsey és az exfeleség családja együtt

Máig megdöbbenek rajta, hogy Fernanda mekkora bizalommal és nyitottsággal közeledett felém, a legelejétől kezdve természetesnek vette, hogy rám bízza Bellát. Ha volt is benne ellenérzés a válás miatt, nem vetítette ki a kislányára, csak azt tartotta szem előtt, hogy Bella szerető környezetben nőjön fel. Az exfeleség segített nekem, hogy a kislánya elfogadjon engem mint pótanyát.

Így alakult ki az a helyzet, hogy Matt exfelesége és az új férje az én családommá is váltak, mi négyen pedig Bella szerető szülei vagyunk együtt. Remekül együtt tudunk működni, közösen ünnepeljük a szülinapokat, segítünk egymásnak költözni, támogatjuk egymást az élet minden területén. A legszebb az egészben pedig az, hogy Fernanda 3 éves fia és az én 2 éves kislányom mennyire kötődnek egymáshoz, épp úgy, mintha testvérek lennének. Az idők során kénytelen voltam átírni magamban a család fogalmát. Nemcsak arra vállalkoztam, hogy szeretem Mattet és a kislányát, hanem arra is, hogy szeretem Matt exfeleségét. És meglepő módon ő lett az egyik legnagyobb ajándék az életemben.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top