Baba

Beszóltak neki a Facebookon, hogy nem igazi anya, ezt válaszolta

Sok módja van annak, hogy egy nő anyává váljon. Nem kell feltétlenül terhesnek lennie hozzá.

Facebook-kommentben írták meg egy nőnek, hogy nem igazi anya, mert nem szült. A nő és felesége örökbefogadták gyermeküket, akit mindennél jobban vártak, és imádnak most. Szerencsére az anya nem hagyta magát, higgadt és értelmes levélben válaszolt az őt megsértő kommentelőnek:

Nem én szültem meg a gyermekemet, nem éreztem, ahogy bennem növekszik, talán a definíció szerint a gyermekem nem a részem, hiszen nem hasonlít rám vagy a feleségemre. Hadd mondjam el neked, mit jelent számomra szülőnek lenni. Nem szenvedtem órákig a gyerekem megszületésért, de évekig küzdöttem azért, hogy az enyém lehessen, hogy minket válasszanak végre nevelőszülőknek.

Nem a szülési fájdalmakat, hanem ürességet és hiányt éreztem a szívemben és az otthonomban. Nem ébredtem fel az éjszaka kellős közepén, és nem ápoltam a gyerekem, bár sok éjszakát ébren töltöttem, azért imádkozva, hogy végre nekünk is legyen gyerekünk. A gyerekem örökké a részem lesz, mert együtt harcoltunk ezért az életért.

Az anya válaszára nagyon sok pozitív kommentet kapott, melyekben mind támogatják őt és családját, illetve a hozzájuk hasonló örökbefogadókat.

Popsugar

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top