Baba

Azt hitte meddő, aztán teherbe esett 77 éves párjától

Bebizonyították, hogy az életkor csak egy szám.

Kat King 2007 januárjában, egy ausztráliai hátizsákos túrán ismerkedett meg a nála 39 évvel idősebb Kevinnel. Akkor még csak baráti viszony alakult ki köztük, és együtt utaztak tovább. Később azonban egy szupermarketben alaposan összevesztek, és a nő elzavarta a férfit. A vita végül csókolózásba torkollott, és nem sokkal később már egy pár voltak. 

2007 augusztusában Kevin megkérte Kat kezét, és a nő a korkülönbség ellenére is igent mondott.

A pár 2007 novemberében házasodott össze. Kevin csak az esküvő előtti nap vallotta be szerelmének, hogy valójában mennyi idős, ugyanis addig tíz évet letagadott.

A házaspár úgy döntött, megpróbálkoznak gyermekvállalással, ha sikerül, sikerül, ha nem, akkor nem. Azonban a baba csak nem akart megfoganni, és a nő egyre inkább úgy érezte, hogy szeretne anya lenni. 2009-ben úgy döntött, kivizsgáltatja, miért lehet meddő. Az orvos azonban jó hírt közölt vele: gyermeket vár.

A 38 éves Kat és 77 éves Kevin kisfia, Pierre 2010 szeptemberében született meg. Bár a fiúcskát gyakran nézik az apja unokájának, ez a szülőket egyáltalán nem zavarja.

Kevin azóta átesett egy nyitott szívműtéten, melyből felépült, és sokáig szeretne még élni.

„A választásomat egyesek talán furcsállják. De itt a bizonyíték, hogy az életkor csak egy szám, és soha nem lehetsz túl idős a szerelemhez” – jegyezte meg Kat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top