Baba

Majdnem megölte a veszélyes lépcső az egyéves kisgyereket

Túlságosan távol voltak az emeleti lépcsőkorlát oszlopai, kifért rajtuk az egyéves gyerek. Eltört a koponyája, de már jobban van.

Lezuhant a lépcsőről egy egyéves gyerek, és súlyos koponyatörést szenvedett. A Walesben élő 29 éves Sarah Evans rettenetes pillanatokról számolt be, azt hitte, elveszíti a lányát.

A kis Pearl reggelente mindig felmászott szülei ágyára, aztán áttotyogott a testvére szobájába. A lépcső közelébe viszont sosem ment. A baleset napján azonban a szülők sikítást hallottak, és azt látták, hogy a kislány a földszinten fekszik.

A 14 centiméteres résen kifért a kisgyerek (Fotó: Wales Online WS)

Az édesanya visszaemlékezése szerint vér nem volt a gyerek körül, de a fejformája megváltozott az esés következtében, és kórházba szállítás közben a kislány többször elvesztette az eszméletét. A nő könyörgött a mentőknek, hogy tartsák életben a lányát.

Pearl annak ellenére zuhant több mint 3 métert, hogy a lépcsőn volt biztonsági kapu. Nem is ez okozta a bajt, hanem a lépcsőkorlát oszlopai közötti rés. Kiderült, hogy túl távol voltak egymástól, és a kicsi átfért közöttük.

A család most szeretné mindenki figyelmét felhívni, hogy jól nézzenek körül a házukban, nehogy mással is hasonló baleset forduljon elő. A kislány három napig volt kórházban, de most már jól van, és kezd felépülni.

(Mirror)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top