Baba

Vicces terhesfotókkal ünnepelte a férfi, hogy apa lesz

A terhesfotózás már divattá válik nálunk is, nagyon helyesen, mert mégis egyszer terhes az ember lánya az épp aktuális gyerekével, érdemes ezt az időszakot szépen megörökíteni. Egy apuka úgy döntött, ő sem akar kimaradni a buliból.

Mert ugye mi lesz az apukákkal? Az oké, hogy anyát fotózzák, és emléket állítanak a terhességnek, de az apukák is épp olyan fontosak, az övék is az a gyermek, nem szabad kihagyni őket sem. Ez járt Nick Roberts fejében, amikor a Facebookra kitette végtelenül vicces képeit, amiken mint terhes apa pózol.

Hello srácok! Kiderült, hogy barátnőm babát vár. Úgyhogy a haverom, Stephen jött elő azzal az ötlettel, hogy készítsünk terhesfotókat… a főszerepben velem. Úgy éreztem, hogy az lenne a jó, ha legalább egy kicsit terhesnek néznék ki, ezért alaposan behamburgereztem a fotózás előtt. Ha teljesen őszinte akarok lenni, maga a fotózás, a beállítások, az alkalom és a duplasajtos burgerek okozta hascsikarás sokkal közelebb hozott a terhességhez, mint gondoltam. Azt persze sosem fogom megtapasztalni, milyen a szülés, de úgy érzem a szívem mélyén, hogy nem állhat messze attól mint amikor RENGETEG gyorskaját megeszel egyszerre. Hálás vagyok ezért az élményért.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top