Baba

Az ölelkező négyes ikrek cuki videójánál ma nem hatódunk meg jobban semmin

Ebben a videóban semmi más nem történik, mint hogy négyes ikrek ölelgetik egymást. És ez így jó.

Azt mondják, napi húsz másodperc ölelés szinte kötelező, mert elképesztően hat az egészségünkre, például csökkenti a szívinfarktus kockázatát. Ha igaz, ha nem, egy biztos, szeretet adni és kapni is jó, és az ölelés ennek nagyon jó formája. Az alábbi videó szereplői, akik négyes ikrek(!) sincsenek ezzel a gondolattal máshogy, bár ők valószínűleg nem e célból ölelkeznek, hanem az ösztöneik arra bírták őket. Na, meg persze van, aki csak utánozza a többit. Szétolvad mindenünk, ahogy nézzük őket, hogy sorban mennek egymáshoz, édes hangokat hallatva, miközben mindenki mindenkit ölelget.

Szól a karácsonyi zene, az ablakból látszódnak a színes égősorok, és nyugalom szállja meg a videó megtekintése alatti időre az embert. És bár az igazság az, hogy ebben a videóban semmi más nem történik azon kívül, hogy másfél percen keresztül ölelgetik egymást a gyerkőcök, nekünk ez maximálisan elég. Annyira cukik, ahogy körbe-körbe járkálnak, és kiválasztják, kihez menjenek oda legközelebb adni egy jó nagy ölelést, hogy örömmel néznénk őket még jó pár percig. Vagy mi is beszállnánk a játékba.

Mashable

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top