Baba

Majdnem amputálni kellett a kisbaba két lábujját egy rátekeredett hajszál miatt

Teljesen el voltak kékülve az ujjai a babának, mikor anyja észrevette, hogy baj van.

Heather Fricke a Facebookon osztotta meg nemrég  saját tanulságos történetét, hogy figyelmeztesse a szülőket. Tízhetes fia, Jacob épp felébredt délutáni alvásából, mikor szülei észrevették, hogy valami nem stimmel a lábával. Épp feladták volna rá a zokniját, amikor meglátták, hogy a kicsi két lábujja teljesen el van kékülve, mert csomó hajszál szorításában voltak már órák óta. 

Az anya, amilyen csak gyorsan tudta, eltávolította a hajat Jacob ujjairól, és azonnal besiettek vele a kórházba. Az orvosok szerint ha Fricke nem távolítja el a hajszálakat, akkor amputálni kellett volna a pici lábujjait.

A baba azóta jól van, bár anyja szerint kisfiának még mindig vannak fájdalmai, és lábujjai még mindig elég megviseltek. Heather üzenete 61 ezer reakciót kapott a Facebookon, valamint 44 ezren kommentálták, sokan gyermekükkel kapcsolatos, hasonló történetekkel álltak elő. 

Daily Mail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top