Baba

Serena Williams durva részleteket árult el a szüléséről

A sürgősségi császármetszés csupán az első volt a megpróbáltatásai sorában.

Az amerikai Vogue  februári számának címlapján pózol Serena Williams tavaly szeptemberben született kislányával, Alexis Olympiával. A teniszcsillag a magazinnak eddig sosem hallott részleteket árult el a szüléséről. Elmondta, hogy miközben ő vajúdott, a kislánya pulzusa vészesen esett, ezért az orvosok sürgősségi császármetszéssel segítették világra a babát. 

Serena Williams (@serenawilliams) által megosztott bejegyzés,

Ezzel azonban nem volt vége Serena megpróbáltatásainak, a sportoló ugyanis aggasztó tüneteket tapasztalt magán, és attól tartott, tüdőembóliát kap. Nem tétovázott, kisétált a kórteremből, és szólt az első szembejövő nővérnek, hogy vérhígítóra van szüksége. A CT-vizsgálat kimutatta, hogy Serenának kis vérrögök vannak a tüdejében, és azonnali ellátásra szorul.

A balszerencse-sorozat ezek után is folytatódott, ugyanis a vérrögök miatti köhögés következtében felszakadt a teniszező hasi sebe, ez pedig belső vérzést okozott.

Serena végül hatnapos kórházi tartózkodás után térhetett haza kislányával. Az éjszakás nővér azonban, akit a baba ellátására vettek fel magukhoz, munka közben elesett.

A sztársportoló úgy fogalmazott, az anyaság fenomenális érzés, ugyanakkor elárulta, hogy bizony ő is komolyan küzd azzal, hogy megfeleljen ennek az új szerepnek, és neki is vannak mélypontjai.

„Összeomlottam, nem is tudom hányszor. Dühös lettem a sírása miatt, aztán szomorú, amiért dühös vagyok, majd pedig bűntudatom lett, hogy hogyan is lehetek szomorú, amikor van egy gyönyörű babám. Az érzelmek őrületesek” – mondta Serena Williams.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top