Baba

Vonaton szülte meg babáját a nő

Izgalmas utazáson van túl az anya, aki a vonaton szülte meg gyermekét.

Mintha csak egy film izgalmas forgatókönyvét hallanánk, de ez a valóság! Január 19-én Japán egyik személyszállító vonatán ritka pillanatnak lehettek részesei az utasok. Egy mindenórás nő vajúdni kezdett, majd itt is szülte meg első gyermekét. A JR vasúttársaság szerint sosem történt még ehhez hasonló eset. 

Újszülött (Thinkstock)

Épp a Kashiwa nevű állomáson álldogált a vonat, amikor egy utas megnyomta a vészcsengőt. Az  állomáskezelő odafutott, és azt látta, hogy a földön fekszik egy nő, köldökzsinórján még hozzákapcsolódó, újszülött babájával. Az anyát és a csecsemőt azonnal egy közeli kórházba szállították, ahol megállapították, hogy mindketten jól vannak szerencsére. 

A szülést végignéző egyik utas szerint az anya egyik pillanatról a másikra rosszul lett, az arca vörössé vált, ahogy a vészféket szorította. Szerencsére a vele utazó nő ötgyerekes anya, aki tapasztalata révén sokat tudott segíteni a vajúdó asszonynak. Leterített egy törölközőt a vonat padlójára, lefektette az anyát, és onnantól kezdve rendkívül gyorsan megszületett a gyerek. 

Rocket News

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top