Baba

Megható: anyósa hordta ki a menye kisbabáját

A befőtt meg eltette a nagymamát. A viccet félretéve, a 29 éves Kayla kisbabájával tényleg a lány anyósa csinálta végig a terhességet.

Azt hitted, bizarr volt, mikor Phoebe a Jóbarátokban kihordta az öccse hármasikreit? Akkor olvass tovább, mert a most következő történettől tuti dobsz egy hátast: egy arkansasi családban az anyós vállalta magára, hogy kihordja menye és fia babáját. 

A 29 éves Kayla Jones alig várta, hogy férjével, Codyval családot alapítsanak. Ám egy több mint 10 évvel ezelőtt elszenvedett betegség miatt Kayla képtelennek bizonyult egy kisbaba kihordására, ezért a pár úgy döntött, béranyát fogadnak. 

Hosszas keresgélés és több sikertelen próbálkozás után a fiatalok elkezdték komolyan fontolgatni azt a gondolatot, amivel Patty, a fiú édesanyja már többször viccelt: kérjék fel őt béranyának! Bármilyen furcsán is hangzik, a család úgy döntött, belevágnak: az anyós pedig 2017 májusában sikeresen megtermékenyült. 

Ahelyett, hogy szégyenkeztek volna, a pár felvállalta a sokak számára abszurd helyzetet, és egy szívmelengető terhesfotó-sorozattal ünnepelte meg a babavárást. Nemrég pedig, a vártnál ugyan kicsit korábban, meg is érkezett a gyermekük, és abban mind egyetértenek, hogy megérte a sok fáradozást. Ennyit az anyósviccekről!

Boredpanda

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top