Baba

Nyolcadik és kilencedik gyermekét tervezi a korábban terméketlenséggel küzdő pár

Nyerték a lombikprogramot.

A minnesotai Julie és Lance öt évig próbálkozott a kisbabával 2002-es esküvőjük után, eredménytelenül. 2007-ben azonban egy családépítő konferencián lombikprogramot nyertek, és az életük gyökeresen megváltozott.

Az in vitro megtermékenyítés eredménye kilenc embrió lett, amelyekből később az eddigi hét gyermekük született meg. Először lányuk, Kaitlyn született meg 2008-ban, majd három ikerpárral gazdagodott a családjuk: Cody és Caleb hat-, Chelsea és Kelsea négyévesek, Caden és Colton tíz hónaposak.

Fotó: YouTube/Good Morning America

Julie fontos üzenetet tartogat a hozzájuk hasonlóan terméketlenséggel küzdő párok számára: „Néha nagyon magányos dolog ez, és szeretném bátorítani őket, hogy reménykedjenek! … Isten ezzel a hét csodával ajándékozott meg minket, és mindegyikükért nagyon hálás vagyok!”

Fotó: YouTube/Good Morning America

A pár most még két babát szeretne. Reményeik szerint a fennmaradó két embriót ősszel fogják beültetni, remélve, hogy a népes család két legfiatalabb tagja 2019-ben megszületik.

Forrás: ABC News

Kiemelt képünk: YouTube/Good Morning America

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top