Baba

Rászakadt a repülőgépplafon egy kisbabára

Semmilyen kártérítést nem kapott az anya, akinek fiára rászakadt a repülő plafonjának egy része.

Jennifer Zanone egyéves kisfiával tartott Dallasba az Amerikcan Airlines járatán, amikor hirtelen ráesett a gyerekre a panelmennyezet egy kis darabja. A leszállás után másfél órát kellett még várakozniuk az ügyfélszolgálaton, hogy bejelentsék a balesetet, ami csak a szerencsének köszönhetően nem okozott nagy problémát. Az anya szerint fia feje nem kezdett vérezni, de azt akarta, hogy hivatalosan is rögzítsék, mi történt.

„Csak szerettem volna dokumentálni az esetet azért, hogy ha  valami később megmutatkozik a fiam fején, legyen papírom a sérüléséről.”

Zanone végül a közösségi médiában hívta fel a figyelmet az incidensre, mert a légitársaságtól a bocsánatkérésen kívül mást nem kapott.

A légitársaság az üggyel kapcsolatban ezt nyilatkozta:

„Az ügyfelek megbíznak abban, hogy vigyázunk rájuk, és vállaljuk értük a felelősséget. Légiutas-kísérőink felajánlották, hogy orvosi személyzetet kérnek a repülőgéphez az érkezéskor, de Zanone asszony ezt a kérést elutasította.”

The Sun

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top