Baba

Megszégyenítették a reptéren a szoptató anyukát

Elfogadhatatlan a hangnem.

Kelsey Myers Los Angelesből Chicagóba utazott az American Airlines egy gépével. Volt nála egy kézipoggyász, egy kistáska, egy kis anyatej és egy mellszívó – ebből lett a probléma.

A légitársaság szabályzata világosan kimondja, hogy egy utas egy kézipoggyászt és egy kistáskát vihet magával – ezenfelül csak az orvosi eszközök számítanak kivételnek, és a mellszívó épp ilyen. Ennek ellenére Kelsey-t a beléptetőkapunál megállította a társaság alkalmazottja, és felszólította, hogy adja fel a csomagját, és addig is, amíg a felettese megérkezik, kiemelte a sorból. Annak ellenére, hogy a nő alaposan tájékozódott a szabályokról, sem az alkalmazott, Daniel, sem a felettese, Juliette nem volt tisztában ezzel.

Fotó: Kelsey Myers/Facebook

Az utóbbi még azt is megkérdezte, hogy „Hány melle van magának?” – mindezt nagyjából ötven utas füle hallatára, hangosan. „Soha életemben nem aláztak még meg ennyire” – meséli Kelsey.

A légitársaság elnézést kért a történtek miatt, és 100 dollár kompenzációt ajánlottak fel a nőnek, akit azonban a pénz nem érdekel, az ügyben érintettek személyes bocsánatkérésére vár.

(via Yahoo)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top